🚚 ENVÍOS GRATIS A TODA LA PENÍNSULA

CONDICIONS DE VENDA

En cumpliment del que disposa l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de Juliol, de Servicios de la Sociedad de la Información y Comercio Electrónico (“LSSICE”), posem a la seva disposició les condicions de venda relatives al preu dels productes / serveis que s'ofereixen a través del web oliferm.cat

TERRITORI D'APLICACIÓ

El lloc web oliferm.cat només permet la compra de productes que es lliuraran dins la Península Ibèrica. Si volen realitzar una comanda amb lliurament fora del territori penínsular, només ha de posar-se en contacte amb les nostres oficines a través del telèfon: (+34) 973 12 00 22 o mitjançant correu electrònic: info@santfortunat.cat.

La política d'impostos i despeses d'enviament queda especialmente exclosa de qualsevol comanda rebuda desde altres territoris.

PREUS

Els preus dels productes apareixen sempre amb els corresponents impostos aplicables en cada moment i concretament amb el corresponent percenatge d'I.V.A. oliferm.cat.

oliferm.cat es reserva el dret a modificar els preus a la seva discreció i sense avís previ.

DESPESES D'ENVIAMENT

Les despeses d'enviament segueixen la següent taula:

PES DE LA COMANDA (KG) TARIFA D'ENVIAMENT
De 0 a 5kg 11,00€
De 5 a 10kg 13,00€
De 10 a 20kg 17,50€
De 20 a 30kg 21,00€
  • A partir de 30 kg: PORTS GRATUÏTS (península)

TERMINIS DE LLIURAMENT

El lliurament es realitza un cop a la setmana, per tant, el lapse de temps entre la realització de la comanda i el lliurament d'aquesta, pot variar en funció del dia de la setmana en que s'efectuï.

Les condicions i terminis de lliurament poden veure's alterades per circumstàncies de força major o de calendari, com per exemple la convocatòria de vagues en el sector del transport o la celebració de festes de caràcter provincial, regional o nacional.

DEVOLUCIONS I RECLAMACIONS

Per qualsevol devolució o reclamació Cooperativa Camp de Castelldans aplicarà la legislació vigent en cada moment.

oliferm.cat no atendrà devolucions de productes oberts o manipulats a no ser que en la seva obertura s'apreciés defecte en les condicions de l'article que poguessin afectar el seu consum.

Les devolucions seran acceptades per qualsevol dels següents casos:

  • Desperfectes en el transport
  • Producte en mal estat no detectat per nosaltres

Per efectuar qualsevol reclamació o devolució poden contactar amb nosaltres mitjançant email: info@santfortunat.cat o telèfon: 973 128 010

La Cooperativa Camp de Castelldans intentarà en primera instància canviar els productes tornats. Si no ens és possible, s'abonarà l'import.

Als efectes del que estableix la Llei de consumidors i dret de desistiment s'informa als usuaris que disposen d'un termini de set dies hàbils des de la recepció de la mercaderia per executar el dret de desistiment en els casos que estableix la llei.

LEGISLACIÓ I RESOLUCIÓ DE LITIGIS

Per a la resolució de qualsevol conflicte que pugui sorgir fruit de la visita a la nostra WEB aconsellem que es  contacti directament amb la nostra empresa a través de les dades de contacte que oferim, i exposi el cas, amb la finalitat d’arribar a un acord amistós per a les dues parts.

Informem  que la Comissió Europea facilita una plataforma de resolució de litigis en línia que es troba disponible en el següent enllaç: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

En cas contrari, la llei aplicable en cas de disputa o conflicte d’interpretació dels termes que conformen aquest avís legal, així com qualsevol qüestió relacionada amb els serveis i productes del present portal, serà la llei espanyola.

La nostra empresa i l’usuari acorden sotmetre’s als Jutges i Tribunals de domicili de l’usuari, sempre que el mateix estigui situat en territori espanyol i actuï en condició de consumidor.

 

POLÍTICA DE DESISTIMENT

El comprador tindrà dret a resoldre la seva compra en un plaç de 14 dies naturals, que començaran a partir de la data de recepció de l'article sol·licitat. 

El producte haurà d'estar en perfectes condicions, amb el seu embalatge original complet i amb els accessoris o regals inclosos en el seu cas.  

 

PLAÇ DE DESISTIMENT

El plaç de desistiment expirarà als 14 dies naturals del dia que tu o un tercer indicat per tu, diferent del transportista, hagi adquirit la possessió material de l'article sol·licitat. 

EXERCICI DEL DRET AL DESISTIMENT

Per exercir el dret de desistiment, hauràs de notificar-nos a la Cooperativa Camp de Castelldans, amb direcció c/camí de l'ermita, s/n, 25154 Castelldans (Lleida), la teva decisió de desistir el contracte mitjançant una declaració inequívoca (per exemple, una carta enviada per correu postal signada per tu; explicant els motius del desistiment.

Si es recorre a aquesta opció, et comunicarem sense demora al teu correu electrònic la recepció del anomenat desistiment. 

CONSEQÜÈNCIES DEL DESISTIMENT

  • En cas de desistiment per la teva part, retornarem tots els pagaments rebuts de vostè, incloses les despeses d'enviament si n'hi hagués, sense cap demora i, en tot cas, no més tard del 14 dies naturals a partir de la data en la que se'ns notifiqui la seva decisió de desistir la present compra. 
  • Procedirem a efectuar el reemborsament mitjançat transferència bancària; en cap cas, no afegirem cap despesa com a conseqüència d'aquest reemborsament. Podrem retenir el reemborsament fins haver retingut els bens implicats en la compra, o fins que hagis presentat una prova de la devolució dels mateixos, segons la condició que es compleixi primer. 
  • Recollirem al nostre càrrec els articles en la direcció d'entrega. 
  • Només seràs responsable de la disminució del valor del bens resultats d'una manipulació diferent a la necessària per establir la naturalesa, les característiques i el funcionament dels bens. 

El nostre compromís és atendre qualsevol reclamació dels nostres clients amb la intenció d'assolir un elevat nivell de satisfacció.

Cerrar (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Buscar

Carrito

Su carrito actualmente está vacío.
Empezar a comprar