OliFERM | El resultat de mantenir les tradicions

oliferm

LA NOSTRA INSÍGNIA

Situada a la comarca oleo-turística de Les Garrigues, la Cooperativa Camp de Castelldans va voler millorar i donar valor afegit al seu producte més representatiu, l'oli d'oliva. Sota el nom d'OliFERM i gràcies a la seva varietat d'oliva (100% arbequina), van donar-li unes característiques immillorables i inconfusibles en gust i olor. Després de molt temps elaborant i millorant, OliFERM s'ha convertit en un referent al mercat, arribant fins al producte que és actualment, un oli d'oliva verge extra d'excel·lentíssima i irrepetible qualitat, elaborat amb els mètodes tradicionals.

 

CARACTERÍSTIQUES DEL NOSTRE OLI

El pas del temps, els anys d'experiència en el sector i un gust per la feina professional i ben feta, fan d'OliFERM un producte únic que, sent la marca reconeguda de la Cooperativa Camp de Castelldans, encapçala una gamma de productes de màxima qualitat.

OliFERM és el resultat d'una collita en el punt més òptim de maduració i una selecció del fruit molt acurada, així com una elaboració tradicional, comptant amb extracció en fred, conservació en cups que es troben sota terra i un personal que treballa per extreure la màxima qualitat al producte.

 

CARACTERÍSTIQUES ORGANOLÈPTIQUES

En quant a les propietats més importants i diferenciadores del nostre oli d'oliva verge extra destaca, segons cita l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària, uns aromes secundaris de tipus vegetal, amb connotacions clares d'herba recent tallada, notes de carxofa o fonoll, ametlló, floral i nou verda, així com una sensació ametllada al final del tast. El conjunt del resultat, és un oli potent en boca i subtil en aroma.

Sota el nostre punt de vista, OliFERM compta amb les característiques d'un oli d'oliva de primera qualitat, el qual s'utilitza en botigues gourmet, per gent que busca una intensitat diferent en boca, i un aroma subtil i refinat.

 

Per garantir la qualitat d'OliFERM i tots els nostres productes, són analitzats curosament per l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària i pel Panell de Tast Oficial d'Oli d'Oliva Verge de Catalunya.

 
 

 

català ca