BOdeFERM | L'empremta que volem deixar

La marca BOdeFERM neix com a germana petit del nostre estimat OliFERM, amb productes del territori com ho son les olives arbequines o les ametlles. Amb aquest canvi, volem impulsar el producte de la zona amb diferents envasos i formats més accessibles per als nostres clients.
Ja fa un temps que el nostre territori es ric en aquests productes, ja que de les olives arbequines fabriquem el nostre Oli d'Oliva Verge Extra i que tants amics han reconegut com el millor oli que han provat mai. Gràcies a això, creiem que és necessari potenciar la marca OliFERM i BOdeFERM com una sola, representades ambdós pel castell del seu logotip.

EL NOSTRE LOGOTIP

Fa centenars d'anys, al punt més alt de la nostra localitat anomenada Castelldans, s'instaurava un castell majestuós.

Aquest punt geogràfic, on es troba el poble, va ser un lloc clau durant l'època romana i més tard es va convertir en un lloc defensiu durant la conquista cristiana. Es creu que va ser una de les fortaleses musulmanes més importants a l'est del riu Segre.
Doncs, podríem afirmar que l'origen d'aquest poble ha estat condicionat per la construcció d'aquest castell que data del segle XI (en ple període andalús).
De fet, el nom del municipi prové del castell. El nom del cuál prové de la expressió àrab “Qalcat al-Hamir” i que significa el Castell dels ases.

Una història existent i recollida per Joan Amades diu que el senyor de Castelldans se dedicava a la criança de ases i que al seu castell tenia milers i milers. Es aquesta la raó d'aquest nom.

 ELS NOSTRES PRODUCTES

Després de la consolidació de la nostra marca principal d'Oli d'Oliva Verge Extra, el qual porta com a nom OliFERM. Hem volgut oferir nous productes per als nostres clients, entre ells es troben les olives arbequines envasades en un pot de vidre amb aigua i sal; com també dos tipus d'ametlles elaborades de forma excepcional.

També hem decidit elaborar una olivada en un format més petit per donar importància a la gastronomia Gourmet i amb el que poc a poc volem obrir-nos pas en aquest tipus de cuina.

A part d'aquesta ampliació de productes sota la nostra marca, tenim en el punt de mira altres novetats que estem segurs que els nostres clients agrairan.

 

català ca